Jeg har planlagt over hundre kontorlokaler. I planleggingen av kontorlandskap er det alltid en utfordring å kombinere en effektiv utnyttelse av lokalene med skjermede arbeidsplasser hvor man kan konsentrere seg om arbeidet. Utviklingen av Stone-arbeidsplassmodellen gikk ut fra kundenes behov for å få et rolig og tilstrekkelig effektivt pakket kontorlandskap. Vi har ikke hatt tilstrekkelig gode produkter til dette før.

Nå har vi utviklet Stone-arbeidsplassmodellen, som er effektiv med hensyn til romutnyttelse, men som også bygger en egen rolig arbeidsplass rundt arbeideren. Arbeidsplassen speiler seg som en helhet i kontorlandskapet på en helt ny måte. Jeg tror at de moderne materialene og justeringsmulighetene kommer til å gjøre Stone til en frisk, fornyende og funksjonell helhet.

Vertti Kivi
dSign Vertti Kivi & Co

Pdf brosjyrerTa kontakt

Stone työpistekonseptiEn formbar modulkonstruksjon

Usynlige ledninger

Stone-arbeidsplasseriene er en produktfamilie med rene linjer basert på moduler. Strømtilkoblingen til arbeidsplassene er utført pent inni veggene og i kabelrenner. Sluttresultatet blir et visuelt stilfullt kontor som er lett å holde rent.

Stone johdot


Allsidige muligheter

Med Stone kan man bygge arbeidsplasser samtidig som man utnytter arealet effektivt. Stone-arbeidsplasskonseptet inneholder arbeidsbord, oppbevaringsenheter og romdeling med gjennomtenkte detaljer og materialalternativer. Med veggene og skapene kan man skape masse forskjellige variasjoner i arbeidsplasser, og møblene er enkle å forandre ved endringer i lokaler og behov.

Stone mittakuvat

Stilfulle detaljer

Med små detaljer kan man få til flotte helheter. Stone-konseptets fargeverden er lett å skreddersy etter kundenes behov. Lettvegger, baksiden på oppbevaringsmøbler og oppslagstavler samt arbeidsstoler kan trekkes med det stoffet kunden ønsker. Håndtak i metall, sokkelen på møblene og listene på skjermveggene kan males i en passende farge for å oppnå den fargeverdenen man ønsker å ha.