01.07.2015


Kivikko vinner den internasjonale MIAW 2015 designkonkurranse! Duo konferansestol i topp tre! Vinnerne ble premiert torsdag 11. juni under en seremoni på Grand Hotel Intercontinental Paris Opera.

Kivikko designer Henri Halla-aho og Duo designer Antti Olin

Etter en omfattende hørings runde ledet av Muuuz Magazine, har 22.000 fagfolk valgt de mest bemerkelsesverdige nye produkter i arkitektur og design. 38 produkter ble premiert torsdag 11 juni på Grand Hotel Intercontinental Paris Opera.

Under tre uker (18 mai til 7 juni), ble nesten 22 000 arkitekter, interiørarkitekter, designere og layout spesialister konsultert for å identifisere de innovasjoner og de mest bemerkelsesverdige produkter i arkitektur, layout og dekorasjon.

2015-utgaven belønner de nyeste og mest innovative produkter som er lansert etter 1. januar 2013. I år 112 nye produkter konkurrerte i fem hovedkategorier: belegg og materialer, møbler, belysning, Kjøkken og bad, utendørs.

Høringen har hatt en stor tilhengerskare i år med over 162 000 besøkende, 24.000 stemmer telles. Stemmene er telt og bekreftet, og vi kan avsløre at 38 produkter har nå blitt valgt, representerer produsenter og designere fra 12 land. To spesielle premier har blitt premiert av Muuuz Magazine, en for design, den andre for innovasjon. Og produsenten som har samlet inn mest av stemmene fikk prisen «Brand of the Year.

Vinnerne ble premiert torsdag 11. juni under en seremoni på Grand Hotel Intercontinental Paris Opera.

> Se alle vinnerne: http://miaw.archidesignclub.com/winners-2015.html

Kivikko var vinneren i sin kategori og Duo konferansestol i topp tre.

Kivikko: Design Henri Halla-aho
Duo: Design Antti Olin
Kaava: Design Mikko Laakkonen

*Isku´s Kaava stol ble premiert i fjor.

Mer informasjon: : 
Design Director Antti Olin +35844 792 3361


Kontakt: Aurélie Jeammes

T. +33 (0) 1 42 61 61 85 E. miaw@archidesignclub.com

Om:
ArchiDesignClub er et ledende franske fellesskap av fagfolk innen arkitektur, layout og dekorasjon. ArchiDesignClub arrangerer to store årlige arrangementer: de ArchiDesignClub Awards, en hendelse som er dedikert til de mest bemerkelsesverdige prestasjoner av arkitektur og interiørdesign, og Muuuz Internasjonale priser der fagfolk nominerer de mest innovative produkter av arkitektur og design.

Muuuz er det ledende magasinet for de siste trendene innen arkitektur og design. Muuuz leses i mer enn 20 land, hovedsakelig i Europa og USA, en kilde til inspirasjon som er spesielt verdsatt av profesjonelle